Fler Nyheter

24/01/20 - 09:24

Affärsutbildning för dig som jobbar inom småskalig livsmedelsproduktion

LRF Mälardalen anordnar en kurs i Uppsala län och Västmanlands län om affärsutveckling för småskaliga livsmedelsproducenter.

Mer information och anmälan här.

25/09/20 - 16:33

Delta i Världshungerdagen 2020 med oss!

Världshungerdagen – Nästa steg mot ett mer hållbart livsmedelssystem?

Utvecklingscentrum för Vatten uppmärksammar Världshungerdagen 2020 med en digital konferens den 14:e oktober där vi tillsammans med beslutsfattare, akademi och entreprenörer försöker reda ut vad nästa steg för Norrtälje är i processen att få till ett mer motståndskraftigt och tillförlitligt livsmedelssystem.

Årets tema är Produktion, Näring, Hållbarhet, Tillsammans: “Både länders privata sektor och det civila samhället måste se till att vårt livsmedelssystem producerar en mängd olika livsmedel för att nära en växande befolkning och arbeta mot en hållbar planet, tillsammans.”

För mer info och anmälan: https://www.vattencentrum.se/events/varldshungerdagen-2020/

14/06/23 - 14:48

Stängt Fredag 16/6

Stängt pga konferens 16e

OBS! Fred. 16/6 Stängt!

Nu på Fredag är vi på UCV / Vattencentrum på konferens och har därför stängt hela dagen.

Vi öppnar som vanligt måndag 19 Juni.

01/06/18 - 14:34

Ministerbesök på Utvecklingscentrum för vatten

Näringslivs- och innovationsminister Mikael Damberg (S) och socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) besökte Campus Roslagen och där bland oss.

Under gårdagen fick vi besök av Mikael Damberg (S) och Annika Strandhäll (S). Vi fick tillfälle att om de olika delar vi jobbar med här på Vattencentrum, allt ifrån att vi ger vatten- och avloppsrådgivning till boende i Norrtälje kommun till att jobba med projekt för att lösa de vattenutmaningar som finns i kommunen.