Fler Nyheter

17/03/21 - 11:43

Enkät om enskilda vatten- och avloppssystem i Norrtälje

Vill du delta i en undersökning om naturbaserade lösningar för vatten- och avoppssystem?

Undersökningen sker i samband med en masteruppsats som skrivs på Södertörns Högskola inom ämnet Miljövetenskap om naturbaserade lösningar och begränsningar för vatten- och avloppssystem gällande BDT-vatten. Uppsatsen skrivs tillsammans med projektet NATWIP (Nature-Based Solutions for Water Management in the Peri-Urban) och Utvecklingscentrum för vatten i Norrtälje.

 

Enkäten kan fyllas i digitalt via denna länk.

 

Det går också bra att skriva ut och posta ifyllt formulär till:

Petra Putnik 

Fågelstavägen 12A 

124 33 Bandhagen  

 

För mer info, kontakta:

Petra Putnik 

Tel: 0762 – 508 222

E-post: petraputnik@hotmail.com

 

Vi hanterar personuppgifter i enlighet med GDPR. Vi värdesätter din integritet och arbetar strukturerat för att vidta säkerhetsåtgärder och se till att din personliga integritet inte kränks.

All information inhämtad i denna undersökning som kan identifiera er kommer att hållas konfidentiell.

Undersökningen är öppen fram till och med den 4 april 2021.

 

 

 

 

 

07/09/23 - 11:25

Öppet hus på UCV under Campusdagen

UCV har öppet hus under Campusdagen 16 september kl 10-15.

Passa på att besöka vår akvaponianläggning och VA-utställning.

Vi sitter på Kaserngatan 11 på campusområdet

15/10/20 - 13:54

Delta i vår enkät "Vattenkvalitet i enskilda brunnar"

Projektet "Utvärdering av reningsteknik för att säkerställa dricksvattenkvalitet av enskilt dricksvatten" samlar in erfarenheter från brunnsägare

Som underlag till projektet ”Utvärdering av reningsteknik för att säkerställa dricksvattenkvalitet av enskilt dricksvatten” finns en enkät där du som brunnsägare kan bidra med viktiga erfarenheter och bidra till att säkerställa en tryggad tillgång på dricksvatten av en god kvalitet. Läs mer om projektet och delta i enkäten på här.

27/07/21 - 14:59

Success or failure of river restoration projects

Rapporten "Success or failure of river restoration projects" från delprojektet inom RETROUT om vattendragsrestaureringar i östersjöregionen har publicerats.

Ett av delprojekten inom RETROUT handlade om utmaningarna kring att förbättra den ekologiska statusen för vattendrag i östersjöregionen, vilket kan leda till stärkta fiskbestånd vilket är en förutsättning för en växande fisketurism. Delprojektets syfte var att föreslå så kallade ”Best Practice Solutions” för effektiva och hållbara restaureringsåtgärder för vattendrag med fokus på havsöring.

Läs mer och ladda ner rapporten här.