Fler Nyheter

02/06/22 - 15:51

Avvikande öppettider

Fredag 3 juni: 9-11
Måndag 6 juni: stängt


Glad nationaldag och pingst!

16/06/20 - 10:17

Vattendagar

Annorlunda Vattendagar

På grund av situationen med coronaviruset och covid-19 kör vi Vattendagarna något annorlunda i år. Det blir Vatteninfo som genomför dagarna och aktuell information och vilka dagar som gäller hittar du här.

06/12/18 - 18:05

Gemensam strategi för vattenförsörjning

Gemensam strategi ska säkra länets framtida vattenförsörjning

Samarbete kring länets vattenförsörjning har länge diskuterats. Frågan aktualiseras av den snabba tillväxten i regionen och av sårbarheter till följd av bland annat klimatförändringar. Länsstyrelsen, Stockholms läns landsting och Storstockholm har nu fattat beslut om en regional vattenförsörjningsplan som grund för en långsiktig gemensam inriktning.

Läs mer på länsstyrelsens hemsida.

04/11/19 - 16:46

Utvecklingscentrum för Vatten är nominerade till årets innovation 2019

Utvecklingscentrum för Vatten är återigen nominerade till årets innovation 2019

Vi är stolta och glada över att UCV och vårt projekt Akvaponi i Roslagen har nominerats i kategorin “Årets innovation” till Årets utmärkelser 2019.

Årets utmärkelser är ett initiativ från Norrtälje kommun där insatser utifrån kommuns värdegrund med fokus på förbättrade resultat, högre effektivitet och höjd kvalitet uppmärksammas. Galan hålls för att hylla, lyfta och sprida arbetet som sker i kommunens olika verksamheter.

Årets utmärkelser-galan hålls den 5 december och vi håller tummarna att nomineringen där även leder till pris!

 

Bilden är från förra året då Utvecklingscentrum för vatten vann året innovation för projektet Testbädd dricksvatten. En kvalitetscertifiering med effektivitets- och hållbarhetstester av dricksvattenfilter och småskaliga tekniker för att rena dricksvatten.