Fler Nyheter

12/03/20 - 11:59

Fysisk rådgivning och kvällsöppet dras in

Med anledning av Folkhälsomyndighetens och Norrtälje kommuns restriktioner angående Coronaviruset (COVID-19) har vi beslutat att ställa in vår fysiska VA-rådgivning samt kvällsöppet för att undvika smittspridning.

Rådgivningen  bokas som vanligt via https://www.vattencentrum.se/radgivning/ men utförs endast per telefon.

 

Kvällsöppet under torsdagskvällar till kl. 19 dras in tillsvidare, men du är välkommen att boka tid för rådgivning under ordinarie tider.

 

Epost: info@vattencentrum.se

24/09/18 - 10:46

AQUA-Q vann 1:a pris i IWA Award Ceremony

AQUA-Q - en av våra projektpartners inom projektet Testbädd dricksvatten var i förra veckan i Tokyo på IWA World Water Congress & Exhibition 2018.

AQUA-Q och projektet AQUATRACK (dricksvattensäkerhet och återanvändning av vatten) och borttagning av läkemedelsrester med ozon vann 1:a pris i IWA Award ceremony i gruppen Market-changing Water Technology and Infrastructure. Projektet var en av 160 ansökningar från 45 länder.

Läs mer på aqua-q.se och worldwatercongress.org

01/06/18 - 14:34

Ministerbesök på Utvecklingscentrum för vatten

Näringslivs- och innovationsminister Mikael Damberg (S) och socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) besökte Campus Roslagen och där bland oss.

Under gårdagen fick vi besök av Mikael Damberg (S) och Annika Strandhäll (S). Vi fick tillfälle att om de olika delar vi jobbar med här på Vattencentrum, allt ifrån att vi ger vatten- och avloppsrådgivning till boende i Norrtälje kommun till att jobba med projekt för att lösa de vattenutmaningar som finns i kommunen.

14/06/23 - 14:48

Stängt Fredag 16/6

Stängt pga konferens 16e

OBS! Fred. 16/6 Stängt!

Nu på Fredag är vi på UCV / Vattencentrum på konferens och har därför stängt hela dagen.

Vi öppnar som vanligt måndag 19 Juni.